Nur Afiqah Abu Samah

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Communications or Media
Occupation Student
Location Shah Alam, Selangor, Malaysia
Introduction ~ friendly but a bit shy2 cat ~ animal lovers!! ~ if u follow me, i'll definitely follow you back! ~
Favorite Movies tak kisah pun...semua tengok..tapi lebih suka tengok drama jepun dan korea...selain itu, saya minat anime jepun..cakaplah yang mana saya tak tengok.. hehehe...anime paling suka... My Neighbour Totoro, karya Hayao Miyazaki...
Favorite Music Muzik...minat muzik dari korea dan jepun juga.. group yang paling di minati Tong Vang Xin Qi atau dalam jepunnya Tohoshinki. Selain tu layan jugak group super junior, L'arc~en~ciel, dll..
Favorite Books Sekarang saya tengah belajar bahasa jepun..jadi selalu bukak kamus...hehehe... saya suka buku sastera...dan saya ni minat berkarya sastera.. cuma belum sampai tahap professional... Insya-Allah suatu hari nanti saya akan menjadi seorang penulis mampan seperti Zaharah Nawawi...