Άστρια

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Science
Location Αθήνα, Greece
Introduction Οι κόσμοι που ανοίγονται σε κάθε μία ιστοσελίδα, είναι όπως τ’ αστέρια, το καθένα με τον δικό του κόσμο. Δεν τα ξέρουμε όλα, μόνο μερικά, που διαλέγουμε να τα κάνουμε δικά μας αστέρια και να ταξιδεύουμε στους κόσμους τους. Και υπάρχουν άπειρα στο στερέωμα και τόσο όμορφα που δεν έχουμε δει ακόμα. Καλά μας ταξίδια.
Interests Πολλά και διάφορα. Παρά το "αστρικό" :) όνομα, χωρίς ενδιαφέρον για την αστρολογία. Δεν έχω άλλη ιστοσελίδα ούτε ανηρτημένη φωτογραφία. Οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα με το ψευδώνυμο Αstria, είναι συμπτωματική συνωνυμία. Παντρεμένη (γράφτηκε εδώ επειδή δεν υπήρχε άλλη καρτέλα για οικογενειακή. κατάσταση:)
Favorite Movies Ο κινηματογράφος είναι Η Μαγεία . Αγαπημένο και το θερινό σινεμά για την πρόσθετη μαγεία του κι ας μην έχει πάντα τις καλύτερες ταινίες.
Favorite Music Χωρίς αρχή και τέλος... Ελληνική, ξένη, κλασσική.. Επιλογή: η διάθεση της στιγμής.
Favorite Books Αγαπημένα ταξίδια στις σκέψεις, στα συναισθήματα, στις λέξεις, στο φως! Ελύτης, Σεφέρης, Δημουλά, Ναγκίμπ Μαχφούζ, Χαλίλ Γκιμπράν, Γραμματικάκης, Αλκ.Παπαδάκη..... Από δίπλα, η μαγεία των παραμυθιών, των βιβλίων τέχνης και των λευκωμάτων.