Farfar

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Industry Internet
Occupation Uppfinnare, Konstruktör
Location Sweden
Introduction Jag försöker genom att skriva på min blogg få in en bild hos folk om de gränser naturen sätter för mänsklig framfart på den här planeten. Jag skriver lite som jag känner och jag har därför inte så mycket koll på vad jag skrivit förut. Men det är alltid i samma anda. Jag och min fru bebor en mindre gård, har höns, ankor, kaniner, odlar i djupsängar, bygger ett växthus, har hund, tillverkar och gödslar med biokol, uppfinner, har en mekanisk verkstad, brygger öl, kallröker och är fullständigt övertygad om att vi står inför den största krisen i mänsklighetens flerhundra-tusenåriga historia. Vårt skuldbaserade samhälle har kommit till sitt mattematiska slut och vi måste helt enkelt ändra dess konstuktion, annars kommer naturen att göra det åt oss. Vi människor har gjort många galna saker, men det absolut mest galna är det penningsystem vi idag är slavar under. De bytesmedel vi dagligen slavar för att komma åt, är inget annat än någons skuld.
Interests Samhälle, Energi, Ekonomi, Penningsystem, Skuldfritt skapade pengar, Hundar, Djur, Självhushållning, Omställning, Biokol
Favorite Music Leonard Cohen, Miles Davis, Louis Armstong, Freddie Mercury, Mourisia Lowersee, Andre Rieu
Favorite Books The End of Money (Thomas Greco), Den gamle och havet (Hemingway), Självhushållning (John Seymore), Tillväxtens sista dagar (Björn Forsberg), Slaven (Isaac Zinger)