Ioana

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Law
Location S-E, Romania
Introduction Am 34 de ani,sunt mama a doi copii si ma ghidez in viata dupa cele spuse de Parintele Teofil Paraianu..."Principiul crestin este a te gandi nu la ce poate face omul pentru tine, ci la ce poti face tu pentru el.". Sunt pe jumatate basarabeanca si probabil ca aceasta este explicatia pentru atractia pe care o simt fata de bucatareala. Pana una alta, gatitul este un hobby pentru mine si cea mai simpla cale de a-i face fericiti pe cei dragi. Sper sa imi fac cat mai multi prieteni pe aceasta cale si sa invat cat mai multe de la minunatele femei care activeaza in blogosfera dedicata gastronomiei. E o onoare pentru mine sa ma aflu aici!
Interests muzica buna, dulciurile, florile si calatoriile.
Favorite Movies "Cairo Time", momentan, dar au mai fost si...The ugly truth (cat am mai ras!), Before Sunrise, Memoirs of a Geisha, Ghost, The Duchess şi, bineinteles..Meet Joe Black. Ar mai fi si multe altele...
Favorite Music Julio Iglesias, Katie Melua, Alejandro Sanz, Enigma, etc.
Favorite Books La rascruce de vanturi, Mizerabilii, Tess d'Urbervilles, Idiotul, Alchimistu, Memoriile unei gheise, Mandrie si prejudecata, etc...ar mai fi multe altele, dar acum nu imi amintesc.