Lena

My blogs

About me

Gender FEMALE
Introduction Är mamma till fyra barn, 19, 17 och två 4 åringar, samt en 17 åring bonusdotter. Mina stora intressen i livet är och har alltid varit resor, böcker och matlagning, rätt bra kombination av hobbys om man som jag har ett späckat schema där livspusslet måste gå i hop. Mat måste man ha och böcker kan man läsa hemma, värre blir det med resor sen en tid tillbaka efter att tvillingarna kom för drygt 4 år sedan, även om det fortfarande reses en del inom Sverige. Det jag slås av är den rådande hemmafru marmeladkokande matmamme trenden som råder just nu , där kvinnan så klart skördat sina egna björnbär att koka marmelad på. Inte så många kvinnor i farten har väl den tiden att laga mat på det sättet? Som jag skrev, jag gillar att laga mat, jag vill servera nyttig och god mat men jag har begränsat med tid efter jobbet men med lite medvetet mattänk så går det faktiskt. Min blogg handlar om min mat och mitt liv som fyrbarns mamma, styvmamma, tvillingmamma, tonårsmamma, heltidsarbetande mamma och fru. Samt en del åsikter om stort och smått i livet.
Interests mat, resor, resor, böcker och mer mat
Favorite Movies När mina vänner frågar eller när min man i bland skämtar och säger " kan vi inte äta vanlig mat i bland som vanliga familjer gör; snabbmakaroner och köpta köttbullar i stället för att slunga en tjäder på en päronkonjaksbädd en vanlig tisdag" så har inte ens han förstått att min slungade tjäder både är snabbare, nyttigare, billigare och självklart också godare. Självklart äter vi också köppizza och sushi en del dagar och visst händer det att vi har pulvermos som räddningsplanka. Men det är sällan och pga ett annars billigt matkonto kan hela familjen äta sushi mitt i veckan utan att månadsmaten blir för dyr ändå. Make a head food helt enkelt som alltså inte är matlådor i frysen ( även om det också händer) utan mat som förbereds så mycket det går ex. kvällen innan att de snabbt lagas nästan själv dagen efter jobbet när man gör något annat. Allt man gör på kvällen när barnen sover eller tittar på barnprogram tar av mysteriska skäl halva tiden mot att göra det när de är vakna efter dagis och jobb och klänger på benen, så rent tidsmässigt är det en hit.
Favorite Music Jag uppskattar att du tar dig tid att besöka och lämna en kommentar på min blogg. Även om jag kanske inte alltid besvarar alla kommentarer, läser jag alla. Har du frågor om ett speciellt recept är du också välkommen att skicka e-post.