Blogger
ibu alya
On Blogger since: March 2008
Profile views: ?

My blogs

Blogs I follow

About me

GenderFemale
IndustryGovernment
Occupationmembantu pentadbiran negara Malaysia..heheh
LocationMalacca, Malacca, Malaysia
Introductionaku seorang yang happy pada tempatnya..tidak lokek ngan perhatian dan sentiasa mendambakan kasih dan sayang dr seseorang yang bernama manusia..seorang perajuk dan suka dipujuk..sangat senang dengan kanak-kanak dan haiwan..maybe aku seorang yang penyayang w/pun pada hakikatnya diriku menampakkan kegarangan..jiwa yang puitis..minat membaca novel remaja..jiwa yang kanak2..
Interestsaku minat dunia yang penuh ngan warna warni dan kasih sayang..cinta antara manusia..cinta antara makhluk tuhan dan penciptaNya
Favorite moviestak semua filem aku suka tengok..lebih minat ngan filem fantasi..hidup penuh ngan angan2..
Favorite musicbagi aku music ni berbagai-bagai..takde yang tak sedap..tapi bergantung pada aliran masuk kat telinga ni mcmane..kalu sedap sedaplah..kalu tak tak..paham2 jeler ye?
Favorite booksal-Quran..novels..buku motivasi..
Google apps
Main menu