as

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Government
Location Johor Bharu, Johor Darul Takzim, Malaysia
Introduction Hai salam kenalan,saya ni keja gomen je,actually saya mempunyai banyak masa yang terluang.. dan dgn minat yang ada ,setelah di pikir2 dari saya terus membuang masa begitu,baik saya buka biznez ni... ada juga masyuk..!! hehehe..dan masa saya pon tak terbuang dgn sia2...tol tak?? Jika anda berminat sila hubungi saya di 0127304703 Cupcakes - min order 25 pieces. Pls inform me 2-3 days earlier. SELF PICK UP FROM MY HOME IN PULAI. FREE DELIVERY IN PULAI AREA..
Interests minat membuet kek... tak kira la ape jua jenis kek.... suka melancong jugak...!! mcm2 lagi lah..!!
Favorite Movies ermmm ceta melayu apa ek! ermm ntah ek... filem omputeh byk... bukan tak sokong perfileman malaysia tp minat lebih ke movie omputeh!!
Favorite Music apa2 je muzik yang sedap di dengar dan tak terlalu heavy...
Favorite Books buku masakkan especially... also magazines!!