en mat

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Location Malaysia
Introduction Blog ini hanya rujukan semata-mata, bagi memudahkan dan mengelakkan dari membeli barangan yg sama. Blog ni juga aku dedikasi kan untuk otai din pandan, otai mi bdr sri d'sara, otai daud bkt mahkota, otai nazrin puchong (bila lagi nak kena teh bro), otai megat bkt jelutong, otai amir puncak jalil, otai hj rahmat jb, otai paul kulim, otai freddie ampang dan last but not least R.I.P otai tien JKL. - tak lupe juge KING LOP Ipoh Mali. Rasanya aku dah puas memblogging ke seluruh blog tapi tiada blog yang ada info pasal coca cola malaysia sahaja, jadi aku tulis la apa aku fikir aku tahu pasal coca cola malaysia.So enjoy reading my blog...
Favorite Movies cerita melayu dulu dulu la..kelakar siot. tengok banyak kali pun mesti gelak guling-guling, yang bestnye anak aku pun layan P Ramlee. satu lagi apa saja filem mamat khalid - kalau pelukis berkarya melalui cat dan kanvas tetapi beliau berkarya melalui movie.. keep your good job bro.
Favorite Music rock kapak la bro...tangkap leleh . pantang ada konsert kat kl mesti pegi punyalah.itu zaman dulu dulu la pakai kasut Aliph, seluar ketat, nostalgia tuh..