NinaAz

My blogs

About me

Gender FEMALE
Industry Education
Occupation Guru @ SMK Taman Connaught
Location Cheras, Kuala Lumpur, Malaysia
Introduction Nama aku Amalina. Nama bajet glamour NinaAz. Az tu nama abah aku. So, just call me NINA. Ahaks!. Aku suka menaip, tapi penulisan aku ntah apa2. Aku suka Travel, tapi tak de sangat pun pasal travel dalam blog aku nih sebab aku travel dalam mimpi jer..tssskk..tssskk. Aku suka makan, sebab tu aku gemuk-kurus. pfffttttt. Aku suka memasak, tapi bab2 pastri je aku minat. Aku suka berfesyen, tapi fesyen aku agak lambat dan sudah lapuk ditelan hujan. Aku suka Shopping, kau suka?. Haaaa. satu lagi. Aku suka bab-bab kecantikan. Tapi, nak cuci muka hari2 pun aku malas sangat. Hahahahahahaa. Ini belog aku untuk suka2 jea. Terharu sangat bila ada orang sudi singgah. Nangis mak jemah. Happy reading ok! love.love.love
Interests *Melancong*shopping*pastry*be FIT*
Favorite Movies A Good Day to Die Hard
Favorite Music semua jenis nina suka
Favorite Books tak suka buku.. uhhhhh!!!