Zuhelsyaheedah

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Location Shah Alam, Selangor, Malaysia
Introduction Aku tidak betah untuk berkata, hanya mampu untuk menulis. Ku jadikan halaman ini sebagai medan untuk ku berjihad selain berjihad menuntut ilmu di SMIK tercinta. Ku masih tidak mempunyai asas agama yang utuh, namun ku cuba memperbaikinya.. ku tahu ku masih banyak kelemahan, namun ku tidak memilih untuk menjadi umpama remaja islam yang tiada pegangan, dengan itu, ku menjadikan medan ini, sbg medan utk ku mengislah diri dan mngajak remja yg lainnya bersama menegakkan syahadatain, menegakkan kalimah لااله الاالله محمد الرسول الله diatas muka bumi Allah ini, insyaAllah. Bersama kita cuba untuk menyahut panggilan اصلح نفسك وندعو غيرك!
Interests ORANG BERJUANG SERING MENANGIS..LEMAH DI SISI ALLAH TAPI ALLAH KUATKAN DIA DI SISI MANUSIA. BERJUANGLAH KERANA ALLAH, BERBAHAGIALAH HATI WALAUPUN PAYAH KERANA ITULAH JALAN MENUJU KE JANNAH.
Favorite Movies Movie dalam tv?? Hakikatnya, kitalah pelakon-pelakonnya, kita berlakun diatas bumiNya. Selalu pelakun2 ni melupakan diRectornya, tapi Director tu tak pernah melupakn kita. Kita berlakun dengan menipu diri sendiri, tidak malu melakukan perkara-perkara mungkar, dan akhirnya, Allah yang akan malu untuk menghisab hamba2Nya.. Allah, ampunilah...