Riisa

My blogs

About me

Gender FEMALE
Industry Communications or Media
Occupation graafisen suunnittelun opiskelija
Location Pääkaupunkiseutu, Finland
Introduction Olen 24-vuotias graafisen suunnittelun opiskelija Metropolia Ammattikorkeakoulusta, entisestä EVTEK muotoiluinstituutista.

Olin opiskelijavaihdossa Japanissa, Joshibi University of Art and Designissa huhtikuusta 2009 tammikuun 2010 loppuun. Vaihtosuunnitelmista,hakuprosessista, sekä varsinaisesta elämästäni Tokiossa kertoo blogini 'Riisa no Nippon'. Blogi jatkaa yhä elämäänsä edelleen Japanin ruotimisen ja pöytälaatikkoon jääneiden matkakertomusten muodossa.

Yksi tärkeä harrastukseni on kaikenlainen ruoanlaitto ja etenkin leipominen. Reseptejä ja muuta ruoanlaittoon liittyvää löytyy Ruokakomerostani.

Blogini 'Riisa no jinsei' kertoi aikoinaan arkielämästäni höystettynä kuvilla aikaansaannoksistani koulussa ja vapaa-aikana. Blogin alkupään tekstit valottavat kesääni aupairina Brysselissä, mutta nykyisin blogi on aika lailla jäissä, kun ei meinaa kahdelle aktiivisemmallekaan blogille aikaa riittää niin paljon kuin haluaisi.
Interests leipominen, ruoanlaitto, piirtäminen, tietokoneella lorviminen, japani, kieltenopiskelu, sarjakuvat, manga
Favorite Music Monkey Majik, Yann Tiersen, Regina, The Crash, Yuki, L'Arc-en-ciel, Keane, Opeth, Katatonia, Nightwish, Madreus, Gotan Project, SPITZ, Yuzo Hayashi, Mr. Children, GReeeeN, Asian Kung-gu Generation
Favorite Books Tolkienin tuotanto, Yazawa Ain mangat