cahayaberbisikan

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Occupation student
Location batu pahat, johor, Malaysia
Introduction blogging is the way i express my feeling and sharing story...still a new comer in this blogging world yet have to learn more...and now iam pursuing my degree at uthm..
Interests mnat dgn komputer n ske blajar resepi baru tp bkan bmakne aku ni tau bab2 masak ni...cme kdg2 ble aku ad mood thap dewa aku ske masak...
Favorite Movies sumeny aku lyan aslkan takde unsur2 keganasan or bnde2 yg tak elok...
Favorite Music pape je asalkan bukan rock...hati mmg lgsung tak xbleh catch up dgn muzik cm tu
Favorite Books sumeny aku bce...cme komik je aku tak bce...takde feeling la ble bce komik...hahaha