catherine

My blogs

About me

Occupation Psykoterapeut MNGF
Location Oslo/Bærum, Norway
Introduction Jeg er utdannet gestaltterapeut (2007) med videreutdanning (2012) fra høgskolen NGI, og har hatt egen praksis som gestaltterapeut siden 2005.
I bunnen er jeg utdannet klassisk musiker og har 20 års erfaring som utøvende klarinettist og pedagog i Norge og Frankrike.
I dag driver jeg "vekselbruk" mellom å være utøvende musiker, pedagog og terapeut, og opplever at disse feltene påvirker og utvikler hverandre. Realisering av potensiale, mobilisering av vilje, prestasjon og prestasjonsforberedelse er en stor del av mitt arbeidsfelt. Som terapeut er jeg særlig opptatt av det eksistensielle ved å være menneske. Angsten og friheten som ligger i å ta ansvar for eget liv. Sorgen over det som er slutt. Ensomheten i å være alene om å være den vi er.
Min avslutningsoppgave ved NGI het "When you wish upon a star...- makes no difference who you are?", og handler om ønsker, drømmer, og virkelighet. Jeg er opptatt av hvordan vi,ved å ta virkeligheten på alvor, kan bevege oss mot det vi drømmer om.

Du kan lese mer om meg på denne linken:
http://www.ostreaker.no/dirigent