Jiri Keronen

My blogs

About me

Gender Male
Location Turku, Finland
Introduction herrakeronen @ gmail.com

Ajan Suomeen suoraa demokratiaa.

Läpi läntisen maailman trendinä on luoda uusia valvonta- ja sensuurikoneistoja. Ongelmat pyritään ratkaisemaan kielloilla. Perustavanlaatuisia vapauksia ja ihmisarvoa poljetaan "suvaitsevaisuuden" nimissä. Demokratia uhkaa hukkua byrokratian alle.

Samaan aikaan ihmiskunnan ymmärrys kasvaa valtavaa vauhtia. Internetin ansiosta median ja poliitikkojen tietomonopoli on murtunut. Ihmiset voivat itse tuottaa ja jakaa tietoa. Ensimmäistä kertaa historiassa ihmisillä on mahdollisuus globaaliin kansalaiskeskusteluun.

Ihmiskunta on poikkeuksellisessa tienhaarassa, ja sen on tehtävä valinta. Ihmiskunta voi joko ulkoistaa omatuntonsa ja ymmärryksensä virkamiehille, tai sitten se voi ottaa sille kuuluvan vallan ja vastuun omiin käsiinsä ja kulkea kohti uudenlaista aitoa kansanvaltaa.

Kaikki täällä kirjoitettu on pelkkää mielipidetekstiä, eikä sen väitetä edustavan minkäänlaista lopullista totuutta. Ihmisenä olen erehtyväinen, kuten kaikki. Pyrin osoittamaan kaikille väitteilleni lähteet ja tekemään kansalaisjournalismia.
Favorite Movies Stardust, Moulin Rouge, Jesus Christ Superstar
Favorite Music Arcturus, Hanna Pakarinen, Seraphim Shock, Die So Fluid, Snake River Conspiracy, Danzig, The Awakening, Moonspell
Favorite Books Vuonna 1984, Illuminatus!, Dorian Grayn muotokuva