Casal La Salle Sant Martí i Molí de la Roda

My blogs

About me

Occupation Lleure, educació i espiritualiat
Location Veciana, Anoia
Introduction La Casa de Colònies del Molí de la Roda està situada al municipi de Veciana (a 5 min de Calaf, 1h de Bcn, 1h de Lld i una hora de Tgn... i de Grn queda més lluny). La Casa de Colònies té una capacitat de 150 persones i està dividida en el Molí de la Roda Vell i el Nou. Vora la Casa de Colònies també hi ha el Casal La Salle Sant Martí, un antic noviciat dels Germans de La Salle adaptat a les noves necessitats i d'acollida de grups d'adults i famílies principalment. VISCA LES COLÒNIES!
Interests El que més ens preocupa és que un cop aquí pogueu conviure amb la natura, pogueu jugar sota els estels, pogueu riure amb els companys, pogueu escoltar el silenci, pogueu ser vosaltres mateixos i pogueu obrir el cor als altres. Cor amb cor i braç amb braç.
Favorite Movies Tant en el Casal com en la Casa de Colònies des de ja fa tres anys creem i portem a terme el programa VISCA LES COLÒNIES on les Escoles poden o bé triar activiats ja fetes o bé crear-les conjuntament amb nosaltres i així fer unes COLÒNIES a la seva mesura. Estem oberts a noves propostes i sobretot a conèixer-nos. Quan muntem les colònies si podem vindrem a veure'us a l'Escola i us escoltarem en les vostres demandes i així projectarem entre tots les COLÒNIES desitjades. Per què per damunt de tot volem que les vostres colònies siguin perdurables en la memòria dels nens i nenes, nois i noies i precisament vosaltres, els professors, sou qui més els coneixen. VISCA LES COLÒNIES! Benvinguts i VISCA LES COLÒNIES! www.casalsantmarti.lasalle.cat