Joan NUALART FELIU

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Male
Occupation Tècnic Informàtic
Location Mont-ras, Girona, Spain
Links Audio Clip, Wishlist
Introduction Ja fa molts anys que vaig començar a dedicar-me a la fotografia. Però també en fa uns quants que ho tenia una mica abandonat. Ara les noves tecnologies ens permeten gaudir d'una certa sensació de laboratori sense necessitat d'estar a les fosques, de tenir un espai especialment preparat per això, i sense remenar amb líquids que taquen, que es passen, que fan olor...etc.. Inicio una etapa nova d'experimentació, partint d'un altre tipus d'original, certament molt versàtil. A veure què passa! -------------------------------- Fa un temps que tinc el Blog en obres. Trobareu imatges repetides i coses que no acaben d'estar al seu lloc. Perdoneu el desordre. Ja l'aniré solucionant. Si l'obriu amb l'Internet Explorer el veureu millor.
Interests Fotografia, Cinema, Música, Informàtica, Muntanya, Esquí
Favorite Movies Despertando a Ned, La leyenda del pianista en el océano, Erase una vez en América, Amélie, Chocolat, The Matrix, Una historia verdadera, Largo domingo de noviazgo, Pulp Fiction, La Suerte de Emma, Eduardo Manostijeras, Fargo, El Gran Lebowski, Oh Brother, Wall·e
Favorite Music Queen, Dire Straits, Mark Knopfler, Sting, Aquamadre (Jordi Bonell), i un llarg etc.. de músiques de tota mena.
Favorite Books Fa massa temps que no llegeixo. Mai trobo el moment. Sé que m'ho estic perdent. Quan era més jove m'agradava fer-ho. Es la meva assignatura pendent.