Bim

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Location Gunnarskog, Värmland, Sweden
Introduction En envis person som oftast vill och gör mer än hon borde. Stelopererad i bäcken och två kotor i ländrygg. Försöker nu ta sig åter till verkligheten med lite rehab och allt det innebär. Något att ha för händer då är a och o.
Interests Allt som kan göras med händer. Virkning, stickning, tovning, målning och allt som kan räknas som hobby. Läsning står också högt i kurs hos den här damen. Biblioteket börjar bli lite väl stort nu. I allafall enligt vissa, :).
Favorite Movies Ser sällan på film, läser heller en god bok. Filmer som bygger på böcker går gärna bort för min del. Vill använda min egen fantasi för att se personerna. Blir alltid besviken om jag ser en film som jag läst som bok. Men, en tårdrypare som kan ses flera gånger är en undervärderad film. Om hon inte minns fel heter den helt enkelt, Rosor av stål. Behövs inga kommentarer...
Favorite Music Mycket, inom många områden. Kungen är dock Bruce Springsteen. Allt är bra, :). Lyssnar gärna på country, vissångare av nyare tappning, gregorianmusiken är inte illa. Och kan noll om klassisk musik, men kan lyssna...
Favorite Books Favoritförfattare låter bättre. Maria Lang, Agatha Christie, Jan Mårtensson, Olov Svedelid, Clive Cussler, Colin Forbes (Tweed-serie), Michael Conelly, mfl. Verkar mest vara deckare/thriller i den högen. Men annat slukas som sagt var också... :)

Never mind the turtle. Don't you think you're sure to win?

Viljan att vinna och segra finns alltid, och utan den viljan satt hon inte här idag. Fanns hon alls?