SтøиeAиgēℓ

My blogs

About me

Industry Arts
Occupation Törött Szívű Kőangyal
Location Neverland
Introduction "Felismerem, hogy felelős vagyok azért, hogy hogyan látom a történetemet. Hogy teljesen más érzékelések jönnek létre bennem, ha beállítom a fókuszt. Minden sejtemmel érzem, hogy mindent megkaptam, amit lehetett, mert mindenki azt adta nekem, amit tudott." [ Kurt Tepperwein; 1932; német író ]
Interests Zene, Lady Gaga, IAMX, RED, Full Metal Alchemist, Enma Ai, Cosplay/Crossplay, Filmek, Könyvek/Mangák, Történelem, Irodalom, Rajz/Alkotás, Írás, Tutorial-ok, Erotika, Tumblr, Fehérneműk, Átvitt értelmű képek/dolgok, Androgün, Pánszexuális, Szellemek/kis mértékben, Gót és a kultúra körei, Steampunk, Személyiség, Pszichológia, Emberek/emberiség és még sorolhatnám.
Favorite Movies Memories of a Geisha, Álomcsapda, Horarubi no Mori e, Repo - The Genetic Opera, A fekete ruhás nő, Függetlenség napja, Felhőatlasz, Eredet
Favorite Music Lady Gaga, IAMX, Britney Spears, Marilyn Manson, Simon Curtis, NOX, UNIQUE, Catch the Catch, The Muse, Pendulum, Hurts, Kerli és szerintem nem is sorolom az összes előadót, rengeteg zenét hallgatok össze-vissza, de válogatós vagyok, nincsen konkrét kedvencem.
Favorite Books Ki ölte meg Laura Palmert?, Diablo álmaim lova, Mangák, Lisey története, Carrie, Barangolások, Tanár Úr, kérem, Impresszionizmus (bár ez inkább képes könyv, leírással, az alkotókkal és életrajzukkal. )