Aud

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Location Eidsvoll, Akershus
Introduction Er en dame som er passert de femti, hjemmeværende på heltid. Hagegal med interesse for det meste. Men er spesielt interessert i roser, clematis og såkalte bladplanter. Bor i et lite hus fra 1920 og prøver å ha en del gammeldagse stauder i hagen. Opprinnelig Gudbrandsdøl men har bodd i Oslo området i over 35 år. De siste 13 årene på Dal. Hagen er under nedtrapping da jeg har planer om å flytte til neste høst, hvis alt går som det skal. Siden det er lite nytt på hagefronten her er jeg med på mange foto utfordinger, noe jeg synes er artig. Har sterkt nedsatt syn pga. senskader ved diabetes, men er veldig glad i fotografering og sta som jeg er gir jeg ikke opp.
Interests Hage og atter hage, året rundt + fotografering av hagen. Andre intereser er musikk, lytte på vel og merke. Spiller ikke på "slurva" engang ;-) Hekler litt og og skal prøve å gjenoppta Hardangersømmen i løpet av vinteren.
Favorite Movies Grøssere, dokumentarer og naturfilmer.
Favorite Music Veldig glad i blues, men mye annet også. Favoritter: Leonard Cohen, J.J. Cale, Van Morrison, Jonas Fjeld, Antony, Andrea Boccelli, Bruce Springsteen, Bryan Ferry og masse andre
Favorite Books Hagebøker, grøssere og krim