Patricia Cihodaru

My blogs

About me

Gender FEMALE
Industry Science
Occupation Psiholog
Location Bucharest, Romania
Introduction © Patricia Cihodaru. Orice parte a continutului acestui blog poate fi reprodusă doar cu acordul scris al autoarei. Sunt un psihoterapeut pasionat de ceea ce fac și practician acreditat al metodei ”Călătoria”. Din 2016 am fost desemnată de Brandon Bays pentru a preda în România seminariile ”Journey”. În munca mea, îmbin pasiunea pentru instrumentele de vindecare emoțională marca ”The Journey” cu experiența de peste 15 ani ca psihoterapeut specializat pe psihoterapie cognitiv-comportamentală, psihoterapie experiențială, precum și pe modalități de intervenție psihologică pentru sănătatea emoțională a copiilor și adolescenților, a copiilor cu ADHD și a copiilor cu agresivitate. Sunt fondatorul Asociației pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale (www.scoalaemotiilor.ro). Din anul 2013 am devenit co-organizator al seminariilor ”Journey” în România și am susținut numeroase prelegeri, workshop-uri, seminarii de dezvoltare a inteligenței emoționale, precum și de promovare a metodei Journey în România. În ultimii 6 ani am oferit mii de sesiuni one-to-one în metoda „Călătoria”, pe care o consider o capodoperă terapeutică și o promovez prin întreaga mea activitate.
Interests Psihologie, psihoterapie, creativitate, cautarea de Sine. English: Psychology, psychotherapy, creativity, inner quest.
Favorite Movies Patch Adams, Tinker Bell, Ostrov, Inside-out, Monsters Inc..
Favorite Music Gheorghe Iovu, Klaus Schulze.
Favorite Books "Romanul adolescentului miop" (Mircea Eliade), "Partea intunecata a cautatorilor de lumina" (Debbie Ford), "Iubiri perfecte, relatii imperfecte" (John Welwood), "Puterea prezentului" (Eckhart Tolle), "Calatoria" (Brandon Bays) s.a.