ezaitie nfib.

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Government
Occupation kerani
Location atas bumi malaysia.., Malaysia
Introduction seorg Hamba Allah yg mencari sinar keampunan & keredhaanNYA seorg anak sulung pd en.eee & pn. ema seorg pekerja di ....(mane leh bgtau) seorg kakak kpd 9 beradik. seorg kawan yg GilEr. seorg pembuli adik2 & rakan sekerja..hehehe... seorg pembaca novel setia... seorg yg bercita-cita menjadi ahli psikologi...(insyallah..jika d izinkan Allah)...amin..
Interests 1) Baca novel... 2) Baca buku kaitan psikologi & manusia (cita-cita pun dh mcm tu kan? hehehe) 3) Mengenakan adik2... 4) memasak lauk simple...
Favorite Music lembut dan sangat soft misalan lagu2 robie william, marc antony & isteri, weslife, nasyib (inteam & hijaz, now maher zain pun dh masuk column) n also selawat...
Favorite Books banyak tapi yg pasti yg x memberatkan kepala otak nak berfikir terutama kalau novel yang mengunakan ayat power...memang sah la x pandang buku tu...maklumlah input nk masuk sedikit sgt...hehehe