Astrid

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Location Netherlands
Introduction Welkom op mijn blog. Ik ben ergens in de veertig, vrouw van 'lief', moeder van grote dochter en zoon. Ik hou van alles wat het leven mooi en leuk maakt. Ik ben heel graag thuis en maak het ook graag gezellig in huis. Inspiratie haal ik ook uit magazines, boeken en leuke interieurblogs. Daarom leek het mij leuk ook zelf een blog te beginnen .... Reacties zijn natuurlijk altijd welkom! x Astrid
Interests ik hou van alles wat het leven leuk en gezellig maakt. Maar alles wat met wonen te maken heeft is wel mijn favoriet. Met mijn 'appels' kan ik de hele wereld ontdekken zonder dat ik hiervoor in het vliegtuig hoef te stappen.... Naast wonen hou ik ook veel van gezellig koken en bakken.
Favorite Movies Heel veel��
Favorite Music Heel divers...kan van alles mooi vinden. Maar ik ben ook fan van muziek van Armin van Buuren en Tiesto (bijv. Just Be...ook mooie tekst..) omdat zij zo mooi diverse muziekstromingen kunnen combineren.
Favorite Books Vooral heel veel woonbladen!! KEVBDD was een mooi boek, maar ik lees ook graag boeken van Saskia Noort, Suzanne Vermeer etc.