Scrap en Kaartenfun

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Accounting
Occupation Ik was groepleidster in een tehuis voor moeilijk opvoedbare jeugd van 6 tot 21 jaar.
Location Voorschoten., Zuid-Holland, Netherlands
Introduction Laat ik me even voorstellen aan de mensen die voor de eerste keer mijn blog bezoeken. Ik werk voor een klein schildersbedrijf en doe daar de administratie. Van manlief die een eigen bedrijf heeft. Verder zing ik op een koor en doe dat met veel plezier. "Focus"ooit van gehoord?? We zoeken nog mannen!! Sinds anderhalf jaar ben ik demonstratice van Stampin-Up. Begonnen als hobby, maar zo enthousiast dat ik workshops ben gaan geven. Nu nog in Leidschendam, maar volgend jaar in Voorschoten. Waarom zo enthousiast over SU. Je kan alle materialen met elkaar combineren, alle kleuren zijn op elkaar afgestemd, goede inktpads en geweldige kwaliteit. Dus als je eens wilt kennismaken met Stampin-Up ..... je bent welkom. Gezellige groetjes Lida Goosen
Interests Natuurlijk creatief bezig zijn. Ik lees graag een goede triller. Kijk graag sport ( tennis, schaatsen en voetbal ) op de beeldbuis. Sport zelf ook. Tennis en naar de sportschool. Fietsen in de vakantie doen we ook regelmatig. Gezellig uit eten. Er zijn eigenlijk zoveel dingen die ik leuk vind. Een avondje theater enz. Ik stop er nu maar mee!!
Favorite Movies Trillers en soms een romantische film.
Favorite Music Geen house en klassieke muziek. Boudewijn de Groot, oude nummers Golden Earing, Abba, Robert Long enz. B
Favorite Books Trillers en een realistisch boek.Schrijvers o.a. Mankell, Saskia Noort, Simone van der Vlugt en Sidney Sheldon (aanrader)