Rosa Nuria Aleixandre Cerarols

My blogs

About me

Gender Female
Industry Science
Occupation Analista clínic.
Location Girona, Girona, Spain
Introduction Vaig neixer a Barcelona, estic casada amb en Josep Mª un gironi "de tota la vida", tinc dos fills, soc Llicenciada en Farmacia, especialista en anàlisis clíniques, doctor en bioquimica i biologia molecular. Membre numerari de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya (febrer 2013). Professionalment: soc Cap de servei i directora clínica del Laboratori clínic ICS-Girona des del 1990, en excedència activa per motius de representació política del 2004 al 2011,ara hi torno a ser. He estat professora associada a la UdG del 2001 al 2004. Senadora electa per Girona del 2004 al 2011. No he deixat mai de col·laborar i codirigir temes de recerca (tenia permís donat de la comissió d'incompatibilitats) em permetia tenir els peus en terra. Des del 2011 presideixo el consell rector del CLI (laboratori intercomarcal)altruistament i des del 16 d'abril del 2013el consell social de la UdG.
Interests la meva especialitat, i la recerca en la que encara puc col·laborar i evidentment la politica. Crec que puc fer quelcom per aquest pais, el meu pais la meva gent Catalunya La lluita per a conseguir un mon ple de persones lliures responsables, formades i informades. Una utopia? potser si, jo la crec possible, pero hem de ser molts per fer-la realitat i en falten. Un d'ells potser tu?
Favorite Movies El cine és una diversió així que ha de ser, o de ciència ficció o d'acció sense conflictes humans.
Favorite Music Ara tinc poc de temps per sentir musica, si ho faig sol esser conduint, prefereixo la clàssica, és mes relaxant, el compositor depèn del moment.
Favorite Books Es molt dificil definir-ne un depend del moment i del tema, alguns es cert han deixar emprenta en la meva vida en un moemnt determinat altres m'han estimulat a continuar, molts m'han desconectat del mon real que ja es prou