ArE-nIEs...

My blogs

About me

Gender FEMALE
Occupation bone specialist
Location selangor, kajang, Malaysia
Introduction Annyeong-haseyo :) :: korang korang ! thank you sebab jadi followers :) ,dah jadi followers tuh rajin lah tegur aku kat fb , okay by the way nice to meet you :D :: kalau kau nak IM aku , guna bahasa BM betul betul , NO REMPIT kau rempit dengan aku ? memang aku tak kan layan lah kan ? terbelit lidah aku nak baca ayat rempits . :: sorry , aku tak kejar hot , sebab neraka lagi hot :) hee :: tak layan IM kau ? maybe aku busy , thanks sebab faham :: fanatic korean , not justin bieber at all :) :: sorry btw sebab ayat terlalu kasar , :D :: kamsahamnida :)