Emil Stanchev

My blogs

About me

Gender MALE
Location Плевен / Разград, Плевен, Bulgaria
Introduction продажба и сервиз за консомативи продукти и vending автомати. И поставяне на инттезивни потоци от хора.
Interests За контакти: Тел:+35988332945 e-mel: e_vending_abv.bg