veri

About me

Gender FEMALE
Location Ljubljana, Slovenija, Slovenia
Introduction Ko sem bila mala, so mi govorili, da sem zrela za svoja leta. Zdaj mi pravijo, da sem še otrok. Čas je očitno res relativen;) Konstantno in nespremenljivo je samo pomanjkanje le-tega za vse ideje - to me spremlja že od otroštva. Ni res, da imam preveč idej, samo dan ima premalo ur, to je vse.
Interests Na kratko: vse, razen ekonomije (gospodarstva), marketinga (trženja) in prava. Beri: služba, družina in ustvarjanje. Na dolgo: poleg mojih otrok in lubija, me zanima še moja biološka služba, najbolj sem mahnjena na vedenje živali, v prostem času pa še likovna umetnost v praksi: ustvarjanje lepih IN uporabnih izdelkov iz vseh mogočih materialov in z vsemi mogočimi tehnikami, najrajši oz. najpogosteje so to: šivanje, slikanje in modeliranje iz Fimo mase. Poleg tega pa še glasba - najbolj kitara in klavir, moja dolgoletna želja je še saksofon, ampak bo moral še malo počakat, ker še niti kitare nisem zaključila 10. razreda. Zanima me v bistvu tudi psihologija - zakaj se obnašamo, kot se obnašamo in kako bi te stvari spremenili tako, da bi bilo vsem lažje.
Favorite Movies Generacija X, Shrek (vsi deli), Crash, Črna mačka - beli mačkon, Govori z njo, Meseno poželenje (Carne tremulla), Tramvaj poželenja, Ed Wood, Zbogom punčka, Ni me strah, Ne premakni se, Dersus Uzala, Let nad kukavičjim gnezdom, Dvojna igra, Neverjetni, Toy story, Ant Z, Nikogaršnja zemlja, Lepa sela lepo gore, Outsider, Zadnja večerja, Rezervni deli, Kruh in mleko, Kolja, Pasje življenje, Življenje je lepo, Nočni čuvaj (original v nekem skandinavskem jeziku)
Favorite Music Rolling Stones, Bajaga, Zabranjeno pušenje, Riblja čorba, Dire Straits, Janis Joplyn, Alanis Morissete, Kim Richy, Leny Kravitz, Bruce Springsteen, Bjelo dugme, Elvis Presley, Meredeth Brooks, Big foot mama, Zaklonišče prepeva, Zabluljena generacija, Sokoli in Pankrti, Skunk Anansie, Skin, John Lennon, Beatles, Đole, Chopin, Schumann, Sagreras, Haydn
Favorite Books Menuet za kitaro (Zupan), Sidharta (Hesse), Bog kot zabloda (Dawkins), Ronja, razbojniška hči, Brata Levjesrčna, Vinetou, Miki Muster, Fužinski bluz, ustvarjalne knjigice in kuharice:)