...TaUTaN MaHaBBaH...

About me

Gender FEMALE
Industry Education
Occupation STUDENT
Location TEMERLOH, ISLAM, Malaysia
Introduction About me??erm,,name d beri NORASHIKIN BINTI KAMARAZAMAN,,ku d lahirkn d JENGKA 16,PAHANG...lahir kat umah je tau,x smpat nk p hspital,,huhu,,,maklum la,anak sulong dr 6 adk brdik kn,preparation 2 xde sgt la,,hehe,,pd umur 6 thun,ku d hntar ke sek Tadika,tp agak gangster mse 2,,hehe,,lpas 2,ku d hntar ke sek keb pd usia ku 7 thun hgge 12 thun,,ble ingin mlgkah ke alam sek men,Allah tlah m'buke pintu hatiku utk ke sek agama,ALHAMDULILLAH,,aku tlah d plih utk b'sklah d MA'AHAD AS-SULTAN AHMAD SHAH AD-DINI,PAHANG..after that,bik STAM kat KULIYYAH AL-LUGHAH WADDIN SULTAN ABU BAKAR,PEKAN,PAHANG..kptusannya amat m'gmbirakn family ku,,and NOW,,,fi USIM,,bik arabic cos,,t'lalu byk rintangan dan dugaan prlu ku tmpuh utk smpai ke tahap ini,,ku b'syukur ke pd NYA,,afwan ala kulli hal,,,
Favorite Music anything about music but mesti best2