Ariadne

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Female
Location Nógrád, Hungary
Introduction 1987. június 3-án születtem Karlovy Vary-tól mindössze 764km-re Salgótarjánban. Már zsenge hajtásként (mint emberpalánta) érdeklődést mutattam a történelem, és a művészetek iránt, és az idő előrehaladtával tudásszomjam egyre jobban megnőtt irányukban. Megpróbálkoztam a meseírással is. Eddig egész jól megy, bár nem lettem egy Andersen. Ha végre megjelenik a saját önálló kötetem, majd elmondhatom végre azt is, hogy feltörtem mint áprilisban a talajvíz. Röviden ennyi lenne a lényeg. Lényem nem egy rejtély, így ha egy kicsit megerőlteted magad, akkor megismerhetsz.
Interests Család, barátok, könyvek, olvasás, írás, Skócia, Írország, Egyiptom, varrás, sütés, paracordozás, stb.
Favorite Movies Nyomorultak (fsz.: Hugh Jackman), Féktelenül, Utolsó vakáció, Még zöldebb a szomszéd nője, Ilyen az élet, Nagyfiúk, Red 1-2, Benji, E.T., stb.
Favorite Music Country, rock és zongorazene minden mennyiségben. :) + Robin Spielberg, Jim Brickman, Scorpions, Evanescence, Sonata Arctica, Rob Lundgren, Twister, Bryan Adams, Bon Jovi, Musical-ek, ír zenék, stb. Igazság szerint mindenféle zenében megtalálom a nekem valót. :)
Favorite Books Vavyan Fable, Nora Roberts, Karen Rose, Heather Graham, Julie Garwood, Jodi Picoult, Samantha Shannon, Verne Gyula, Nemere István, Lőrincz L. László, Bíró Szabolcs, Benyák Zoltán, Izolde Johannsen, A. O. Esther könyvei, stb.