N@d0x $i k0d0x

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Student
Occupation remote sensing
Location telok panglima garang, selangor, Malaysia
Introduction nak tau tempat makann yang best...?? BOLEHh..... nak cHanteekk..?? BOLEH..... jom kite share same2... saye suke travel anywhere and anytime...alone boley...together-gather pun boley...lagi lasak lagi sukeee tawu... jom kite share sume info dengan katak kenyang ni hehehehe
Interests makan travel make up
Favorite Movies jalan-jalan cari makan
Favorite Music 'aku sedey tak dapat makan' (akan diterbitkan tak lama lagi)
Favorite Books buku berkenaan 'makan untuk hidup' dan mengira kalori yang boleh menebalkan lemak yang sangat lembut seperti sofa yang empuk

ape yang korang suka makan??