MissAnnie

My blogs

About me

Gender FEMALE
Occupation Studentă
Location București, Romania
Introduction Mă numesc Ana-Maria C. Îmi place să citesc (mult, și urăsc când oamenii se miră auzind lucrul ăsta, de parcă ar fi ceva rău), să mă uit la filme și la seriale. Sunt studentă la Facultatea de Jurnalism. Mi-ar plăcea să devin reporter (și să ajung prin tot felul de locuri interesante; mi-ar plăcea chiar să ajung și într-o zona aflată în plin război pentru că aș vrea să văd răul în forma lui pură), prezentatoare de știri sau să scriu la revistă glossy foarte tare (știu, e în neconcordanță cu primele, dar mă atrage și glamour-ul; sunt o fire complexă, ce vreți?) Sunt pasionată de personalitățile celebre din istorie, muzică sau film. Mi-ar fi plăcut să trăiesc în orice epocă de mai înainte de 1950. Sunt sigură că mă așteaptă lucururi mărețe și fabuloase. Îmi place să cred că oamenii nu știu "cât de sus pot eu să sar". "Sunt om și nimic din ceea ce este omenesc nu-mi este străin"- cam asta pot să spun despre calitățile și defectele mele. Într-o zi mi-ar plăcea să scriu o carte (sau mai multe), să am o familie numeroasă, o asociație de caritate și să trăiesc pe o insulă exotică. Asta sunt eu. Ce ziceți, mă plăceți?
Favorite Movies Pe aripile vântului (Gone with the wind), Legendele toamnei (Legends of the fall), Troia(Troy), Vălul pictat(The painted veil), Negura(The Mist), Vagabondul milionar(Slumdog Millionaire)
Favorite Books Marile speranțe-Charles Dickens, Singur pe lume-Hector Malot, Bâlciul deșărtăciunilor-William Makepiece Thackeray, Magicianul-John Fowles, Scrisoare de dragoste-Mihail Drumeș, Nuntă în cer-Mircea Eliade, Un veac de singurătate-Gabriel Garcia Marquez, Leandrul alb-Janet Fitch, Casa de la Riverton-Kate Morton, Grădina uitată-Kate Morton