Cătălin

My blogs

About me

Gender MALE
Industry Education
Occupation PC operator
Location Reșița, Caraș Severin, Romania
Links Wishlist
Introduction Cred că vreau să ies din zona de confort, să ies mai mult în aer liber, să cunosc mai multă lume. Mi-ar place să ne cunoaștem în lumea reală, față în față, să vorbim la o plimbare în parc, un ceai sau chiar o apă plată. Cred că vreau un nou început. E oare prea târziu?...
Interests Dezvoltare personală, să mă redescopăr în lumea reală și poate să mă transform dintr-un visător într-un împlinitor de vise.
Favorite Movies Viața reală, fără internet, telefon sau televizor, chiar și fără nici un fel de aparate electrice în jur. Cred că avem mare nevoie să ne întoarcem la natură, nu doar să ne umplem bateriile.
Favorite Music În general ascult coloana sonoră de la Vikingii. Îmi place muzica celtica, irlandeza. Uneori ascult și rock, disco, trash, hardcore, muzică de relaxare, muzică clasică. Accept muzică populară la nunți, botezuri, etc.
Favorite Books Îmi plac toate cărțile. Chiar și într-o carte slabă cineva a pus suflet, a muncit pentru ea, vrea să transmită ceva. Pot citi orice carte, chiar îmi place să citesc.

You're in the grocery store with a broken cart. How will you ever be that hungry?

Caut un om care îmi impărtășește valorile, care este așa pe sufletul meu...Există macar unul pe undeva?