Pysselpalatset

My blogs

About me

Gender FEMALE
Industry Manufacturing
Occupation Driver ett återbruk/vintagebutik
Location Sweden
Introduction Välkomna in till min sida. Här finns bara möjligheter, inga måsten. Inga tidstjuvar, som dåligt samvete och ånger. Lust och glädje till de mina, mycken kreativitet,lite inredning och andra små guldkorn i tillvaron. Loppisfynd och samlandet av vackra ord. Kan livet bli bättre? Du är medbjuden att ta del i detta! Lämna gärna ett litet ord... De glädjer mig mycket! Tillvarataer Jeanette
Interests Skapande i alla former, allt från att gräva i rabatten till att slå in paket. Här finns också plats för matlagning. Heminredning. Måla tavlor, och måla om och förändra gamla möbler.Göra kort, scrapbooking!
Favorite Movies Älskar all möjlig film. Citizen Kane är en höjdare, men jag gillar riktigt tuffa actions också. Romantiska komedier och dokumentärer i en salig blandning. Mannen som lever med hästar är en film att rekomendera.
Favorite Music Är ett stort fan av Ulf Lundell. Älskar hans texter. Totta Näslund är även han en av mina husgudar.Emmy Lou Harris och Danskan Hanne Boel är några husgudinnor.
Favorite Books Älskar August Strindbergs Röda Rummet. Men deckare är nog min favoritgengre sedan tio år tillbaka. Allt från Agatha Christie till Stieg Larssons triologi. Nevil Shute Fem svarta höns och sist men inte minst, Benoite Groult Saltstänk på huden. Handlar om ett livs lång kärlekshistoria. Otroligt vackert språk och en erotisk historia med klassskillnader och kulturkrockar... Läs den.