akmappsp

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender MALE
Industry Student
Occupation medic
Location kota bharu, kelantan, Malaysia
Links Wishlist
Introduction saya seorang yang simple,dah happy selalu walaupun dalam hati ini dah banya terluka.tapi sabar selagi bergelar manusia..
Interests tak tahu nak kata apa
Favorite Movies coz saya suka cerita full house, memang best giler, jalan cerita agak menarik... lagi saya suka tengok cerita yang aksi peperangan laaa
Favorite Music lagu saya minat yang agak jiwang, lagi satu saya suka lagu korian, lagi lagu2 yang ada kena mengena ngan hidup manusia..
Favorite Books buku yang paling saya minat anatomy and physiology in health andillness, lepas tu buku yang dapat memberi ilham untuk saya melangkah lebih jauh...

You're in the grocery store with a broken cart. How will you ever be that hungry?

mengapa manusia sering terlupa dan selalu mencari pembaharuan arah tuju hidup.dan cinta sering kali di anggap dipermainkan....