.::TIEYTA::.

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Location Beijing, China
Introduction Assalamualaikum semua..Hello there! saya just a simple orthodox people who live in this world to share any of my thought or opinions with others. Saya tak kesah sesiapa pun,atau mana2 pun golongan umur semua boleh follow dan komen di blog ni. But first off all,nak pesan,sesiapa yang mengalami tekanan jiwa,atau stress terhadap blog ini,sy tdk akn bertanggungjwb T__T ,boleh sja komen tetapi sila tinggalkan komen secara berhemah.Saya juga manusia biasa yg melakukan kesilapan. Tujuan asal entri2 yg saya post adalah utk sharing sesuatu kpada semua. Saya simple je orangnye. Tanpa ada sebarang niat buruk. Konsep saya senang je, "Kalo kita fkir positif,kita akan dapat positif,kalo kita fikir negative maka kita akan dpat negatif. :) Salam ukhuwah utk semua,sayang korang LillahiTaala.
Interests Arts..anything related to arts, Musics..Language...and Sports.