Edrina Azlan

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Location Kajang, Selangor, Malaysia
Introduction Edrina..nama diberi oleh mama&papa(Azlan Ishak dan Arwah Che Aminah M.S Kader Sultan).Mempunyai sebuah keluarga yang cukup bahagia dan sempurna disamping 2hero yang sentiasa di hati iaitu suami tercinta(Fazri Mohemed)&anak kesayangan (Muhammad Aqil Adam). Mempunyai minat yang menebal dalam perkara2 berkaitan kek dan biskut. Mula berjinak-jinak dgn kek dan biskut sejak di zaman sekolah lagi.Masa tu cuma tolong arwah Mama menyiapkan tempahan kek dan biskut untuk sambutan hari raya je. Ingat lagi saat2 bersama Arwah Mama.Time tu Ed as a staff je.Ed akan bake bisuit,did packaging and simple deco for biscuits only..hehe seronok sgt!Anyway,mmg setiap tahun Ed buat sendiri semua jenis kek dan biskut.Tak pernah terfikir nak beli sebab mmg sentiasa ada keinginan nk buat sendiri.heheh..Jadi,dgn minat yang mendalam inilah Ed tergerak hati membuka blog sendiri dengan harapan dapat berkongsi setiap tempahan.Dlm masa yang sama dapat membuka ruang perniagaan dgn lebih luas.InsyaALLAH.AMIINNN..Last but not least.thank you loads to Abang sbb bagi semangat utk buat semua ni. For ordering pls do not hesitate to directly call or sms Ed at 017 - 916 6451
Interests Banyak la minat nie..tapi yang paling teruja adalah kalau dapat melancong. cita2 mmg nk ke luar negara!hehe..tapi buat masa sekarang dapat jelajah dlm negara pun da kira tahap gaban gumbiranya!hehehe..
Favorite Movies Nie pun byk jugak..tak tertulis tapi antaranta Ice Age, Sherk, Shaolin Soccer, Mr.&Mrs Smith, Transformers, Pirates of the Carribean...etc (penat la tulis byk sgt!)
Favorite Music Bole dikatakan semua jenis muzik bole masuk..cumanya kene kene pada masa..walaupun rock!lau time tu tak serabut bole la dengar..lau tak mmg suke lau xdengar pape langsung..huhu
Favorite Books Shophaholics series & writen by Medeleine Wickham

my birth date?