flanna

My blogs

About me

Gender FEMALE
Occupation Tanuló
Location Adony, Fejér, Hungary
Introduction ~'Emlékszem a rózsa illatára, és arra is, melyik irányba kell néznem, hogy lássam a napkeltét a víz felett. Azt azonban sehogyan sem tudom eldönteni, kedves lány vagyok-e, vagy önző, vagy hogy milyen színű a szobám fala. Nem emlékszem arra sem, mennyi élménnyel lettem gazdagabb a múltban. Az is lehet, hogy elvesztegettem az életemet...'~ Nora Roberts
Interests Sok dolog érdekel. Nem hiszem, hogy kategóriákba lehetne őket sorolni. Érdekelnek a jó könyvek, az érdekes sorozatok, a filmek, amik valamilyen érzelmet váltanak ki belőlem. De ugyanígy a hosszú nyári séták és a csillaglesős esték is az érdeklődési köreim közé sorolhatóak. Szóval tényleg nagyon sokrétű.
Favorite Movies Apád-anyád ide jöjjön!, Az ellopott nyár, Oscar, Híd Therabithia földjére, Rose Red, My girl, Csillagpor, Holdhercegnő, Szerelem és más drogok, Neveletlen hercegnő 1-2, Sissy a film, A bakancslista, Szerelem kölcsönbe, Ramona és Beezus, Nem kellesz eléggé, Szerelmünk lapjai és még kismillió másik film.
Favorite Music akármi. maximum ha mégsem tetszik nem hallgatom meg többet.
Favorite Books rengeteg van. talán a legnagyobb kedvenc Kitty Ray: A szerelem kertje, de imádom Emily Giffintől a Szerelem kölcsönbe című könyvet és Nicholas Sparkstól a Szerelmünk lapjait is. Vagy Camilly Läckberg Jéghercegnőjét és Prédikátorját.