Lisemoren

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Introduction Dame på 40+ med mange jern i ilden. Full jobb, to barn, hund og gift med en grei kar. . Bloggen min kommer til å handle mest om hage og interiør, noe jeg betrakter som to sider av samme sak. . Jeg koser meg veldig med å ta bilder i hage og hus. Ønsker å gi og motta tips om hagegleder og interiørgleder, små som store. . Jeg blir fort begeistert og syns det er morro å pusse opp gamle møbler og bruke ting om igjen. Jeg setter stor pris på lure knep og tips, for jeg tar glatt noen snarveier. . Liker du deg her i Lisemorhaven så legg igjen et spor så kommer jeg på besøk til deg også.
Interests hage og interiør
Favorite Movies liker godt komedier, romantikk, historie og krim. Ganske altetende
Favorite Music litt av hvert, fra klassisk til rock. Aller best liker jeg nok visesang og salmer, det er de vakre melodiene jeg tiltrekkes av. Jeg har et piano som jeg holder på å lære å spille på. Og en gitar som er i bruk ukentlig der jeg behersker 8-10 grep. i mitt hjem spilles og synges det i alle besøk og hver gang min søster, som trakterer pianoet til jeg blir litt bedre, kommer innom.
Favorite Books altetende, med en forkjærlighet for bøker med både krim og kjærlighet i handlingen. Elsker interiør og hagebøker, og liker godt historiske romaner.