bebra

My blogs

About me

Location Sarpsborg, Østfold, Norway
Introduction Vi har vært kjærester i ni år, og vært gift i åtte. Elisabeth (33 år) er oppvokst på Jeløya i Moss, mens Bjørnar (35) er sarping fra mors liv. Sammen har vi Andreas på snart 2 år; en liten gledesspreder. Bjørnar er utdannet lærer og studerer nå master i kristendom ved Menighetsfakultetet. Elisabeth er barnevernspedagog. Sammen har vi tatt kurs i ledelse og ungdomsarbeid. Vi er med i Filadelfiakirken i Sarpsborg, der Bjørnar sitter i lederskapet og Elisabeth underviser konfirmantene.
Interests Først og fremst er vi interessert i relasjonen til Jesus Kristus, både for oss selv og for menneskene rundt oss. Ellers er Elisabeth interessert i fotografi og barns utvikling. Bjørnar har sesongkort på Sarpsborg08 og koser seg med ukentlig dose av innebandy.
Favorite Movies Elisabeth: Animasjonsfilmer er alltid moro :D Ellers er hun glad i krim og action. Og psykologiske thrillere. Bjørnar: "Good night and good Luck", "Max Manus" Den første "Mannen med den nakne pistol"-filmen er en av de han har ledd mest av.
Favorite Music Elisabeth: Rebecca st.James, Hillsong, Ole Børud, Grieg, Chopin. Kort sagt: Alt unntatt danseband!! Bjørnar: Bl.a. Ole Børud, Bernhoft og Kings X
Favorite Books Elisabeth:Bibelen får en klar førsteplass. Ellers er liker hun Jo Nesbø sine bøker, og "Den svakeste dør" av Kåre Skuland. Men egentlig så er hun ikke akkurat noen "lesehest". "Den blå tråden" var morsom :D Bjørnar: Har også gitt Bibelen en klar førsteplass. "Den svakeste dør" av Kåre Skuland og "Syden" av Are Kalvø.