Lotta

My blogs

About me

Gender FEMALE
Occupation Barnskötare
Location Linköping, Sweden
Introduction Tycker det är kul att fotografera.Intresserad av andlighet och att utveckla mig inom det och att träffa likasinnade. Gillar att skapa.Kan bli smycken eller blyerts teckningar då. Ska nog försöka mig på att måla med akrylfärg.Fast sist jag hade dom framme blev det inget bra så dom hamnade i källaren.Men nu ska färgerna upp i lägenheten igen.Kanske för att stanna...eller åka ner i källarn igen.;-) Gillar att gå långpromenader ,gärna skogspromenader och att vandra och se vart man hamnar (och hoppas att man hittar hem igen)Men det är trist att gå själv.
Interests Fotografering, andlighet, smyckestillverkning, teckna m.m.
Favorite Movies Har nog ingen speciell favoritfilm.Gillar det mesta.Tycker om tex Titanic filmen.Finns många bra filmer.Gillar Thrillers, deckare, komedi och ser gärna på romantiska filmer.:-) Tycker det är intressant att se på tv hur polisen jobbar med olika fall och hur de sedan kan gripa brottslingen.Extra intressant när medium är med och hjälper polisen.:-)
Favorite Music Gillar mycket blandad musik och kan lyssna på det mesta. Gärna ballader, vacker meditationsmusik. En favorit just nu är Doris Day med låten "Fly me to the moon". Gillar även hennes "Dream a little dream of me".Sissel Kyrkjebö sjunger den låten också väldigt bra.