Kreativna radionica Monika

My blogs

About me

Gender Female
Industry Arts
Location Serbia
Introduction Dobrodošli na moj blog koji je nastao iz moje velike ljubavi prema ručnim radovima, nakitu i lepim stvarima. Imam mnogo interesovanja i sa vama želim da podelim ono što me inspiriše i ispunjava :)
Interests Nakit, ručni radovi, dekupaž, quilling, kristalno slikanje, kreativna reciklaža, heklanje, vez, umetnost, knjige, filmovi, gluma, kulinarstvo...
Favorite Movies The notebook, A walk for remember, The Choice, P, S, I love you, The fault in our stars, Me before you, Breakfast at Tiffany's i mnogi drugi. :)
Favorite Music Neke od omiljenih pesama u poslednje vreme su mi: Thinking out loud - Ed Sheeran, Beskrajno - Aleksandra Radovic, Da mi je da mi se vrati - Jelena Tomasević... I ako nastavim, spisak će biti podugačak. Tako da ću skratiti i reći da slušam zabavnu domaću i stranu muziku. :)
Favorite Books Beležnica, Odluka, Bogomdana domaćica, Na kraju duge, P.S. Volim te, Dok nisam srela tebe, Posle tebe, Umeš li da čuvaš tajnu, Pazi šta želiš možda se i ostvari, Ko je ta devojka, Zato što te volim, Zov andjela, Sedam godina kasnije, Devojka od papira, Zoja, Ti možeš izlečiti svoj život, Alhemičar, Veronika je odlučila da umre i mnoge druge, neću završiti do sutra budem li nastavila. :)