АидА

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Education
Location Скопје, North Macedonia
Introduction Чудно е колку малку е потребно да бидеме среќни, но уште почудно колку често токму тоа малку ни недостасува! - Иво Андриќ