winnie_ursulet

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Industry Education
Occupation profesor
Location baia mare, Romania
Introduction SUNT: unică si irepetabila; un amestec incomod de rac cu leu, fiind nascuta la 23 Iulie. PĂSTREZ: Amintiri. Mă atașez de obiecte și imi place le sa colecționez. Racul din mine ma face sa ma atasez de toate fleacurile, sa leg cate o amintire de orice obiect, sa ma despart teribil de greu de oamenii (putini) cu care comunic nu numai prin vorbe, ci si prin taceri, si de locurile, a caror amintire ma doare prin frumusetea zilelor traite in ele. NU IMI PLACE: MINCIUNA SI IPOCRIZIA. ÎMI PARE RĂU ca mi-am facut prieteni tradatori, imi pare rau cand gresesc si sufar enorm din cauza asta. ÎMI PLAC: cărțile , muzica si calatoriile. NU SUNT ÎNTOTDEAUNA multumita de mine insami. SUNT CONFUZĂ: când nu primesc feed-back. AM NEVOIE de libertate, încredere, atenție și tandrețe. AR TREBUI: sa uit mai repede ceea ce ma descumpaneste, sa uit mai usor ziua care a trecut atunci cand a inchis in ea ceva ce m-a ranit.
Interests literatura, psihologia, muzica, educatia, moda.
Favorite Movies "Gone With the Wind" "You've Got Mail" "Wolf" "Pretty Woman" "Autumn in New York" "Joe Black" "Mrs. Doubtfire" "Basic Instinct" "Memoirs of a Geisha"
Favorite Music muzica ce mi-a marcat copilaria si adolescenta, cantata de: Ovidiu Komornyik, Gabriel Dorobantu, Madalina Manole, Nico, Nicola, ABBA, Modern Talking, Francesco Napoli, Angela Similea, Holograf, Compact, BZN
Favorite Books "Pe aripile vantului", "De ce iubim femeile", "Diavolul se imbraca de la prada", "Memoriile unei gheise", "Indragostita de un masai"