ajam hamzah

My blogs

About me

Gender MALE
Occupation bercakap banyak2 sangat
Location seremban2, negeri sembilan, Malaysia
Introduction aku cm manusia bese yg normal..yg ckup pancaindera(alhamdulillah..yg sempoi..yg suke dengan benda2 yg baru dan yg bezt..aku kurang minat main game komputer..pc..ataupn ape2 sbb game tu programing jek..haha ape aku merapu nih??tp aku minat sangat main ping pong..minat sangat main guitar..walaupn gitar aku murah..tp aku beli dgn duit aku sendrik ko tau?? hahahaha..
Interests ntah la aku xtau nak ape.. yg aku tau aku nak korang tgk blog aku dan komen la ape yg patut dan yg x patut..aku suka nak tgk org komen pasal aku..manusia mang ada yg dipuji dan ade yg dikutuk..so..AAaa lu pikirla Sndrik sdn. bhd!! haha..
Favorite Movies segala action movie yg berasal dari omputeh!! diaorg buat mang class!! xsuke movie hantu, xsuke movie jiwang! tp jiwang sikit xpela..ahakz!!
Favorite Music lagu omputeh suke, lagu indie band suke, lagu nasyid pn ade suke gak, dan lagu2 yg sekutu dengan nye, lu pikirla sendrik!!
Favorite Books buku yg aku suke sbnrnye xadepown, aku paling suke bace buku yg merehatkn minda aku lah..mcm kreko ke..okeeelaa kn??