Maria Rosa Ferré

My blogs

About me

Gender FEMALE
Location Vilafranca del Penedès, Barcelona, Spain
Introduction Passió per la fotografia.Passió per viatjar. Passió pel romànic.Guest Instagramer #catalunyawinetourism. Coautora llibre Calidoscopi. Coautora Postals del Penedès. Col.laboradora llibre "Instants" de la Festa Major de Vilafranca del Penedès. Blogera, voluntària social i enamorada del Penedès.
Interests Musica, cine, fotografia, lectura, caminar, compartir, llegir, Cellers, vins, caves, vinyes, Barça, castells, viatjar.
Favorite Movies La ciudad de los fotografos, El Principe de las mareas, Los Puentes de Madison, Memorias de África, La vida es bella, Forrest Gump, Match Point, Los mejores años de nuestras vidas
Favorite Music El Pont d'Arcalís, Lluis Llach, Joan Manuel Serrat, Bruce Springsteen, Port Bo, Alejando Fernández, Joaquin Sabina, Barbra Streisand, Juan Gabriel, Andrea Bocelli, Yanni, Luz Casal, Natalie Cole, Orquestra de Cambra de l'Empordà.
Favorite Books Y de repente fué ayer, Cuba a Catalunya, Del solc a la trinxera, Reflejos de una vida, Diccionari dels sentiments, Retrato en sepia, La Venganza, Pura vida, Los papeles de agua, La rueda de la vida, La sort del meu destí, Mujer en guerra, A peu per Mallorca, La aventura del tocador de señoras, Les seduccions de Júlia, Descalç sobre la terra vermella, Dimelo al oído, Te di la vida entera, L'últim tren, Villa diamante