tücsi

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender FEMALE
Location Hungary
Introduction Nagymama vagyok, van két fiam, és két gyönyörű unokám.Júlia és Viktor. Szeretek sütni-főzni, ha van miből. Nagy szakácskönyv és receptgyűjtő vagyok. A levesek és a sütemények készítése jelenti a legtöbb kikapcsolódást a konyhában. A megérdemelt dicséret az, amikor a családom körbe üli az asztalt és hümmögve jóízűen elfogyasztja az általam szívvel-lélekkel elkészített ételt. Akkor vagyok elégedett és boldog, hogy ma is sikerült jót- és finomat főznöm-sütnöm.
Interests recept, szakácskönyv, baba, szalvéta, könyv, gyűjtés! Keresztrejtvény fejtés, misztikus dolgok, video és most már internet is.
Favorite Movies Romantikus, és harci filmek, k osztümös filmek, 007-est is. Tiszta égbolt, Kórház sorozatok, Kétéltü ember, Titanic, Fanny girl, Volt egyszer egy vadnyugat/Claudia Cardinale/, Darty Dancing, Bruce Lee, természet- és világutazó filmek.
Favorite Music Zene!!!!Ebben a rock, blues, komolyzene: ha nagyon magam alatt vagyok:Beethoven, Nemcsak Berry a legkedvesebb, Barbra Streisand, Celine Dion, Rebublik
Favorite Books Romantikus, történelmi, kalandregények, verses kötetek, életrajzi könyvek.Szilvási Lajos, Moldova György, Szabó Magda, Jókai Anna könyveit nagyon szeretem.Georg Eliot, Egerek és emberek