Albert Bradomin

My blogs

About me

Gender MALE
Location Madrid, Les Espanyes
Introduction Talment com el gran Agustí Calvet, Gaziel, i sense pretendre comparar-m'hi, valga'm Deu, he viscut a Madrid una part de la meva vida professional en el període que va del 2001 fins avui. També sóc un seguidor de Ramón del Valle Inclán, home sense el qual confesso mai hagués pogut arribar a comprendre aquesta ciutat, ni tampoc les mateixes Espanyes. Per motius professionals viatjo per Europa i especialment per la Mediterrània, on hi conviuen tots els mons reals i simbòlics del nostre Occident. Jo també hi soc jugat, crec, com tots. Aspiro a ser un lector de Filosofía, i per això faig referència a Ramon Llull, captiu també en el seu día a Alger, croat de la Combinatòria Universal, seductor de Leibniz i de la seva porta oberta al càlcul infinitesimal.
Interests La Novel.la, Filosofía Clàssica i el món de la Gnosi hel.lenística, Tota la literatura que fa referència als rerafons religiosos de la Filosofía.
Favorite Movies Paris-Texas, The Night of the Hunter, Dersu Uzala.
Favorite Music La Passió Segons Mateu, El Pessebre, Scherezade, Els Concerts de Brandenburg, L'Amoroso de Vivaldi, La Missa en Si Menor de Bach, West Side Story, La Sinfonía 6 "Patètica", la Visi d'Arte cantada per la Cavallé. Una menció especial al Zarathoustra de Strauss.
Favorite Books El Quixot, La Biblia, El Roig i el Negre, Les Pensées, Els Diàlegs de Plató, El Naixement de la Tragèdia, i, sobretot, La Crítica de la Facultat de Jutjar.