Anne

My blogs

About me

Gender Female
Occupation Sekretær
Location Tranby i Lier, Buskerud, Norway
Introduction Jeg heter Anne og er gift med Ida. Vi har 1 barn og 1 katt. Jeg elsker alt som har med mat og kaker å gjøre og benytter enhver anledning til å diske opp for venner og familie. På bloggen min vil jeg vise frem kaker og mat som jeg har lagd. I tillegg forteller jeg litt om reiseopplevelser og familie og venner. Jeg anser meg selv kun som en hobby kokk/baker, men jeg har ambisjoner om å lære mest mulig for å kunne gi andre en fin opplevelse. Jeg elsker som sagt å reise og håper på å oppleve mange flotte byer og steder i årene fremover.
Interests Matlaging, kakebaking, musikk, reiser, barn, filmer, dyr og ikke minst sosiale sammenkomster med venner og familie.
Favorite Movies Vanskelig å komme på noen eksakte. Liker drama, action og komedie. Liker best serier som går på tv faktisk. Friends, Two and a half men, CSI, NCIS, Agatha Christie, The Closer, NYPD Blue, Cold Case og mange mange fler. Er lettskremt av meg, så thrillere ses kun i armkroken til min kjære ;-)
Favorite Music Blir stadig mobbet for musikksmaken min, men pytt.. Liker Anita Skorgan jeg. Alltid gjort det. Liker best de eldre låtene vel og merke. Enkelt og behagelig. Av utenlandske band og artister liker jeg Il Divo best. Fantastiske stemmer og så så kjekke gutter da... ;-) Liker country, pop, pop/opera, rock, blues, gospel, noe jazz mm. Er i grunnen altetende, men takler ikke Sputnik, trekkspill eller munnspill.
Favorite Books Danielle Steel bøker! Skikkelig søtsuppe, noe for en romantisk sjel som meg. Ellers er det mest kokebøker og bakebøker for meg!