Gemma Matas Gustems

My blogs

Blogs I follow

About me

Gender Female
Industry Student
Occupation Relacions Públiques de la Coral Cants al Vent de Sabadell
Location Sabadell, Barcelona, Spain
Introduction M'agrada molt llegir, escriure petites narratives, cantar, el teatre, la música, la dansa, sobretot el ballet i estudiar idiomes. Actualment formo part com a relataire de l' ASSOCIACIÓ DE RELATAIRES EN CATALÀ, molt coneguda i interessant pels que ens agrada escriure. L'ambient de casa meva es manté molt en el aire cultural. Tant el Miquel, el meu home com jo, som cantaires de la Coral Cants al Vent que ell presideix i dels nostres tres fills, una, la Gemma, durant molts anys ha sigut professora de cant de l'Escola BOTS, i el noi, el Carles, es guionista, professor i director de teatre. Molt conegut i reconegut a Sabadell com en Carles de la Rosa. I ja com a colofó, aquest passat Nadal, hem tornat a reiniciar el nostre Esbart Barcino, del que no em cal fer més menció en aquesta introducció, ja que hi ha un parell o tres d’escrits molt amples en el blog, de quant ens vam posar en contacte amb l’Editorial de la revista QUADERN de les idees, les arts i les lletres, que s’edita aquí a Sabadell i em van oferir publicar tot el que es refereix a la vida de l’Esbart, des de la seva fundació a Barcelona, a l’any 1929. Com a esport, m'agrada caminar.
Interests La bona relació familiar i amistosa i continuar amb la línea del que m'agrada fer, per això em situo en el sector "estudiant", tot i que la meva ocupació principal no deixa de ser atendra la família, marit, fills i sobretot els meus nets petitons, la Itzíar, l'Oriol i el Nil.
Favorite Movies Ghost, Grease, Fame, Dirty Dancing, d'altres com per exemple Doctor Zhivago, Forrest Gump, Memorias de una Geisha, Billy Elliot, Unico testigo i moltes més, apart de les comedies en general.
Favorite Music Música clàssica (sobretot Mozart), el cant coral, bandes sonores de películes, grans Musicals (com per exemple, ELS MISERABLES i escoltar en directe la interpretació d'un instrument per un bon músic, sobretot el piano, concerts orquestrals i música de cobla, interpretant sardanes i dansa catalana en general. Com a cantants, Joan-Manuel Serrat, Lluís LLach, Mª del Mar Bonet, Céline Dion, Barbra Streisand, Andrea Bocelli, etc. i en el món de la Opera, Montserrat Caballé, Pavarotti, Carreras, Kraus, Plácido Domingo i d'altres no tan coneguts.
Favorite Books Narrativa d'escriptors com Noah Gordon, Dan Brown, Barbara Wood, Frederick Forsyth, Sigmund Freud, Nora Roberts, Mercé Rodoreda, Montserrat Roig, Joan Salvat-Papasseit i molts d'altres autors.