Vilabanús

My blogs

About me

Gender Female
Industry Engineering
Occupation Gestionem la nostra propia empresa agrària familiar i marca VILABANÚS
Location La Masó, Tarragona
Links Wishlist
Introduction Dues germanes enginyeres, mares i gestores de la nostra pròpia empresa i marca que ens hem cansat de competir per preu en un món on les petites empreses tenim les de perdre per no poder lluitar amb les multinacionals. Així va ser com vam descobrir que ens apassiona parlar amb la gent i transmetre el nostre coneixement, ajudant a persones en la tria d'un oli de màxima qualitat que encaixi amb el seu paladar, evitant els fraus i sabent llegir entre línies les etiquetes que molts cops ens confonen. Si ets una persona que et motiva la teva alimentació, que els productes siguin de qualitat i de proximitat, et proposem que ens segueixis, si vols només per conèixer-nos, creiem que et podem ajudar.
Interests Ens agrada difondre els nostres coneixements, ajudant a conèixer i saber triar productes de qualitat. D'aquí i de l'any.
Favorite Books El líder que no tenia cargo, de Robin Sharma. un imprescindible en la nostra feina. Educar sense cridar, de Alba Castellví Miquel. Amb canalla a casa és important saber crear un bon ambient i bona actitud. Fidels als Llunaris, el calendari lunar per a poder fer una bona gestió del cos i de les terres